Ljubavna priča godine: Viđeni su kako zajedno napuštaju stadion…

Dirljiva ljubavna priča dolazi nam iz Engleske. Mladi navijač Southamptona zvani Tim se preko društvenih mreža obratio za pomoć Southamptonu, kako bi došao do djevojke koja je sjedila pokraj njega na jednoj od domaćih utakmica.

Kada je ulazio na St Mary’s stadion, nije mogao niti sanjati da će mu se to dogoditi. Ali, Amorova strelica ga je pogodila ravno u srce. Naime, mladi navijač Tim se zaljubio na prvi pogled u djevojku koja je sjedila pokraj njega na stadionu, za vrijeme jedne od utakmica svoga kluba. Ali, očito jako pod dojmom, nije ju imao hrabrosti pozvati van.

Nakon intenzivnog razmišljanja, u kojem mu se miješala tuga i sreća (tuga zbog toga što ju nije pozvao van, sreća što ju je vidio), odlučio se na nesvakidašnji potez.

Tako se Tim preko društvenih mreža odlučio obratiti za pomoć svome voljenom klubu, kako bi došao do svoje ljubavi. I pomoć mu je počela dolaziti. Prvi korak je napravila klupska maskota “Sammy svetac”, kazavši kako je djevojku jednostavno trebao ponuditi pićem, ili joj ponuditi svoj vaučer za utakmicu.

I onda, prije sraza Southamptona i Arsenala, maskota Southamptona je na njegovo mjesto na stadionu stavio ružu sa porukom “Sretno”. Na kraju je junak ove naše priče pronašao ruže, a i svoju ljubav.

//www.youtube.com/embed/SlQvGTk71sw

Ona je bila iznenađena i polaskana njegovom upornošću, a priča je odjeknula Southamptonom i Engleskom brzinom svijetlosti. Na kraju je mladi ljubavni par viđen kako zajednički napušta stadion, nakon velike pobjede svoga kluba.

https://twitter.com/GemNicholson/status/550713250816753665

https://twitter.com/sfckelly/status/550683227565076480

Povratak na Net.hr