LJEPOTICA NA ST. MARY'S STADIONU: / Southampton srušio Arsenal u ludoj utakmici sa pet golova

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Southampton i Arsenal su na stadionu St Mary's odigrali sjajnu utakmicu

16.12.2018.
16:34
AFP
VOYO logo

U susretu 17. kola engleskog nogometnog prvenstva Southampton je priredio iznenađenje pobijedivši Arsenal sa 3-2, dok je Chelsea na gostovanju porazio Brighton sa 2-1.

Southampton i Arsenal su na stadionu St Mary's odigrali sjajnu utakmicu, a na koncu su slavili domaćini sa 3-2 upisavši prvu pobjedu u posljednjih 13 kola, dok su 'Topnici' prekinuli niz bez poraza koji je trajao 14 kola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Southampton vodio 1-0 i 2-1

Southampton je vodio 1-0 i 2-1, Arsenal se oba puta vratio, no kada je Charlie Austin zabio za 3-2 u 85. minuti iskoristivši poklon njemačkog vratara Bernda Lena, gosti nisu uspjeli i treći put poravnati.

Domaćin je poveo u 20. minuti golom Daniela Ingsa, a izjednačio je Henrik Mihtarjan osam minuta kasnije. Ings je svojim drugim golom na utakmici u 44. minuti doveo 'Svece' u novo vodstvo, no armenski veznjak je poravnao u 53. minuti također, svojim drugim pogotkom na utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Velika pogreška gostujućeg vratara Lena

Pobjednika je odlučila velika pogreška gostujućeg vratara Lena koji je u 85. minuti 'odletio u prazno', što je iskoristio Austin zabivši glavom u prazna vrata za 3-2.

U drugom susretu Chelsea je pobijedio Brighton sa 2-1. 'Bluesi' su poveli 2-0 golovima Pedra (17) i Edena Hazarda (33), a u 66. minuti smanjio je Solomon March. Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić igrao je za goste do 75. minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Derbi Liverpool United

U posljednjem susretu ovoga kola nešto kasnije se sastaju Liverpool i Manchester United.

Na ljestvici vodi Manchester City sa 44 boda, Liverpool je drugi s dva boda manje, ali i utakmicom manje, dok je Tottenham treći sa 39 bodova. Chelsea na četvrtom mjestu ima 37 bodova, a Arsenal je ostao peti sa 34 boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Southampton je ovom pobjedom pobjegao iz zone ispadanja i sada drži 17. mjesto sa 12 bodova.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo