VIDEO: / Liverpool ovakvu sramotu nije doživio 56 godina!

Nogometaši Liverpoola i Tottenhama zaustavljeni su već u 4. kolu FA Cupa na gostovanjima kod niželigaša.

27.1.2013.
19:22
VOYO logo

Leeds je pred domaćom publikom na Ellen Roadu svladao Tottenham golovima Lukea Varneyja i Rossa McCormacka, dok je poraz gostiju tek ublažio Clint Dempsey. Varney je zabio iskosa s lijeve strane nakon prethodnog dugog trka i prodora proizašlog proigravanjem petom. Gol za 2:0 McCormacka bio je još ljepši, a postignut je iz kontranapada koji je napadač drugoligaša zabio ljevicom u rašlje. Dempsey je glavom na asistenciju Garetha Balea uspio tek ublažiti poraz "spursa" koji su do kraja propustili zabiti izjednačujući gol i tako izboriti ponovljeni susret. Ovo je tek drugi put u premierligaškoj eri da je Tottenham u FA Cupu ispao od niželigaša, nakon poraza od Leicestera 2006. Tek 19-plasirani sastav engleske treće lige, Oldham Athletic, slavio je dvama golovima Matta Smitha i jednim Reecea Wabare protiv Liverpoola 3-2, dok su za "redse" zabili Luis Suarez i Joe Allen. U 90. minuti susreta udarac Liverpoolovog kapetana Stevena Gerrarda odsjeo je na gredi. Ovo je prvi put da je Liverpool primio tri ili više golova od neke momčadi izvan dva elitna razreda engleskog nogometa od 1956. godine (3:3 protiv Scunthorpea).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Branitelj naslova Chelsea se jedva spasio sramote na gostovanju kod trećeligaša Brentforda na Griffin Parku su odigrali 2:2. Spasio ih Torres golom u završnici i osigurao novu utakmicu na Stamford Bridgeu.

Finale škotskog Liga kupa igrat će nogometaši St. Mirrena i Heartsa. Nakon što je Hearts u subotu prvi izborio finale, u nedjelju je St. Mirren iznenađujuće kod kuće u drugoj polufinalnoj utakmici savladao Celtic 3-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pretposljednji sastav škotskog prvenstva slavio je golovima Esmaela Gonçalvesa, Stephena Thompsona i Paula McGowana iz penala, dok su za Celtic potkraj svakog poluvremena zabili Gary Hooper, odnosno Charlie Mulgrew. St. Mirren će tako po treći puta u svojoj povijesti imati priliku osvojiti nacionalni Liga kup, a u posljednjem finalu su sezone 2009/10 izgubili od Glasgow Rangersa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo