LIVAKOVIĆEVA GESTA ZA PAMĆENJE: / Što mislite, s kim se čuvar Dinamove mreže mijenjao za dres?

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

'Poklonio sam Krovinoviću svoj dres, nadam se da će mu ostati u lijepom sjećanju'

7.3.2019.
22:07
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Dominik Livaković, pouzdani reprezentativni vratar Dinama, u četvrtak je navečer protiv Benfice demonstrirao i pokazao zašto izbornik VatrenihZlatko Dalić ozbiljno razmišlja započeti utakmicu kvalifikacija za odlazak na Euro 2020.

Image
DINAMO - BENFICA 1-0: /

Modri fantastičnom predstavom pobijedili velikana i u Lisabon putuju s prednošću

Image
DINAMO - BENFICA 1-0: /

Modri fantastičnom predstavom pobijedili velikana i u Lisabon putuju s prednošću

Bio je sjajan na golu

Bio je sjajan na golu, imao je nekoliko odličnih obrana, a posebno se pamti ona s početka susreta kad je skinuo čisti zicer u 8. minuti. Bila je to čista, stopostotna situacija za Benficu. Alex Grimaldo je primio preciznu loptu u šestnaestercu, tukao, ali Livaković je predvidio njegovu namjeru i odlično to obranio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Poklonio sam Krovinoviću svoj dres, nadam se da će mu ostati u lijepom sjećanju", kazao je kroz smijeh Dominik Livaković, a onda nahvalio svog suigrača Petkovića, koji je doprinosio i u napadu i u obrani:

Image
Image

07.03.2019., stadion u Maksimiru, Zagreb - Utakmica osmine finala UEFA Europske lige, prvo kolo, GNK Dinamo - Benfica. Dominik Livakovic Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

'Svi smo odigrali odlično, Petković je trčao gore-dolje'

"Svi smo odigrali odlično, Petković je trčao gore-dolje, bio je prva linija obrane", rekao je Livaković, prenosi 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvom susretu osmine finala Europske lige Dinamo je pred 29.704 gledatelja na stadionu Maksimir pobijedio Benficu sa 1-0.

Dinamova 'europska bajka' i dalje traje. U čvrstoj i tvrdoj utakmici bez previše prilika, Dinamo je srušio portugalskog velikana i otvorio vrata četvrtfinala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogodak odluke zabio je Bruno Petković u 38. minuti iz jedanaesterca kojeg je izborio Dani Olmo. Uzvratni susret je 14. ožujka na stadionu Luz, a nažalost Dinamo u Lisabonu neće imati na raspolaganju Leovca i Šunjića zbog žutih kartona, a do idućeg tjedna neće se oporaviti niti Ademi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo