LIONEL MESSI NAKON MEDIJSKE HAJKE: / 'Teško da me mediji mogu ubiti'

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Najbolji nogometaš svijeta Lionel Messi (28) obrušio se na medije zbog izjave da će uslijed razočaranja porazom u finalu Cope uzeti predah od nastupa za reprezentaciju.

28.8.2015.
12:14
AFP
VOYO logo

Argentina je na Copa Americu u svojoj domovini ispraćena kao glavni favorit za osvajanje spomenutog natjecanja. No, argentinska javnost ostala je razočarana nakon poraza u finalu od domaćina Čilea.

Image
DRAMA NA COPA AMERICI: /

Lutrija jedanaesteraca odlučila pobjednika

Mediji su se žestoko obrušili na Messija koji na Copa Americi nije golgeterski briljirao, iako je na kraju ponio nagradu za najboljeg igrača turnira koju na kraju nije htio primiti. Uz to, neki su ustvrdili da će zbog toga nakratko odmoriti od nastupa za Argentinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

U njegovu je obranu tada stao izbornik Gerardo Martino koji je i priznao da bi, da je sve ono što je bilo usmjereno prema Messiju išlo na njegov račun, pokupio stvari i otišao s kormila nacionalnog sastava Argentine.

U 'lovu' na Batistutu

“Nikada nisam izjavio da ću prestati igrati za reprezentaciju. Teško da me mediji mogu ‘ubiti’ više no što su to već napravili, no naviknut sam na sve to. Pred nama su prijateljske utakmice i bude li me izbornik zvao, nastavit ću se odazivati pozivima”, izjavio je Messi koji se i nalazi na popisu igrača za nastupe protiv Bolivije i Meksika sljedećeg mjeseca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Četverostruki najbolji nogometaš svijeta za Argentinu je nastupio 103 puta i postigao 46 pogodaka, deset manje od legendarnog Gabriela Batistute, najboljeg strijelca reprezentacije svih vremena. No, samo je pitanje vremena kada će Messi zasjesti na tron najboljeg strijelca reprezentacije u povijesti...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo