Luka oprez! Messi najavio 'osvetu'

Argentinac Lionel Messi izjavio je kako on i Barcelona ove sezone napadaju na svim frontovima, nakon što su im prošle sezone izmakli i Liga prvaka i domaće prvenstvo.

8.9.2012.
9:52
VOYO logo

Činilo se u završnici sezone da bi Barcelona mogla do trostruke krune, a onda ih je u polufinalu Lige prvaka eliminirao kasniji pobjednik Chelsea, dok ju je u prvenstvu Real šokirao na Nou Campu, te praktički pred njezinim navijačima uzeo naslov. Jedino što su uspjeli osvojiti Messi i kompanija bio je španjolski Kup kralja. "Naravno da bi mi bilo drago da smo osvojili Ligu prvaka i sve ostalo te sezone. Poraz od Chelseaja nas je jako zabolio, a ponajviše mene koji sam promašio jedanaesterac, te direktno utjecao na ispadanje. Ove smo sezone spremni ponovno jurnuti po sve trofeje", tvrdi Messi.

http://www.youtube.com/embed/jenupVFSzjs Od ove sezone na klupi katalonskog kluba više ne sjedi Pep Guardiola, ali omaleni Argentinac ne vidi preveliku razliku u nogometnoj filozofiji između njega iTita Vilanove. "Imaju potpuno drugačiji karakter, ali filozofija nogometa je ista. Oni jesu različiti, ali kod nas se nije ništa promijenilo", zaključio je Messi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo