LILLE POBIJEDIO PSG U KAOTIČNOM DERBIJU FRANCUSKOG PRVENSTVA: / Neymar dobio crveni na kraju utakmice

Image

U 90. minuti obje su momčadi ostale s igračem manje. Sudac Bastien pokazao je zbog međusobnog naguravanja drugi žuti karton Neymaru i portugalskom braniču Lillea Tiagu Djalu

3.4.2021.
19:24
VOYO logo

Nogometaši Lille s minimalnih su 1:0 slavili na gostovanju protiv Paris Saint-Germaina u derbiju 31. kola francuskog prvenstva i tako preuzeli vodeću poziciju od branitelja naslova.

Pobjedonosni pogodak postigao je Kanađanin Jonathan David koji je zatresao mrežu u 20. minuti. Gosti su se ostatak utakmice vrlo uspješno branili i prijetili iz rijetkih, ali opasnih kontranapada. PSG je imao nadmoć u posjedu i ukupnom broju udaraca, ali onih prijetećih bilo je malo. Najbliže pogotku bio je Kylian Mbappe u 15. minuti, ali je njegov udarac s desetak metara odlično obranio Mike Maignan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 90. minuti obje su momčadi ostale s igračem manje. Sudac Bastien pokazao je zbog međusobnog naguravanja drugi žuti karton Neymaru i portugalskom braniču Lillea Tiagu Djalu.

Nakon tog isključenja gostujući trener Galtier odlučio je ubaciti u igru hrvatskog reprezentativca Domagoja Bradarića, koji je dobro odradio obrambene zadaće pa je mreža Lillea ostala netaknuta za veliku pobjedu na Parku prinčeva kojom je Lille sa 66 bodova, tri više od PSG-a preuzeo vodstvo na ljestvici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image
KOVAČ IZNENADIO NOVINARE NAKON VELIKE POBJEDE, SAMO SE NASMIJAO I REKAO: /

'Ne, ne možemo sad o tome pričati'

Image
KOVAČ IZNENADIO NOVINARE NAKON VELIKE POBJEDE, SAMO SE NASMIJAO I REKAO: /

'Ne, ne možemo sad o tome pričati'

Slavlje Kovača i Monaca

Na otvaranju 31. kola Monaco, kojeg vodi hrvatski stručnjak Niko Kovač, pobijedio je Metz sa 4:0 skočivši na treće mjesto Le Championnata.

Metz je uspio u prvom poluvremenu sačuvati mrežu nedirnutom, no u nastavku je primio četiri gola, a u samoj završnici i ostao s igračem manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strijelci za momčad iz Kneževine bili su Cesc Fabregas (50'-11m), Kevin Volland (52') i Wissam Ben Yedder (77', 89'-11m). Metz je u 88. minuti ostao bez isključenog Johna Boyea (88').

Kovačeva momčad se ovom pobjedom probila na treće mjesto Le Championnata sa 62 boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo