LIJEPA MIRTA NE SKRIVA OSJEĆAJE: / Možda je stvarno pretjerala?

Image
Foto: Instagram

Nogometaše Hajduka u četvrtak navečer očekuje iznimno bitna utakmica kvalifkacija Europske lige protiv Slovana, a početak utakmice će jedva dočekati novinarka HRT-a Mirta Šurjak.

27.8.2015.
17:38
Instagram
VOYO logo

"Dragi Hajdukovci diljem svita i okolice, večeras je utakmica generacije! Podržimo našu dicu svi, neka Poljud gori od navijačke ljubavi i strasti! A vi koji nećete večeras biti fizički s nama na Poljudu budite s ovim momcima u srcu, mislima i molitvama! Podržimo ih sviiiiii, jer oni to mogu, oni to zaslužuju!!! I ne zaboravimo, za Hajduk se ne navija, za Hajduk se ŽIVI!!!!Hajduk, koliko volim te tvoje pobjede, ma igraj muški i kad ne ide, Hajduk-bez tebe moj je život nesretan, zbog tebe živim ja samo jedan san, Hajduk-mog života smisao si ti, uz tebe su vječno tvoji Splićani, Hajdukkkkk!", poruka je novinarke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

?taken-by=mirta.surjak1

Lijepo je vidjeti kako žustro navija za omiljeni klub, ali možda bi trebala svoje navijačke strasti malo suspregnuti. Naime, mnogi smatraju da se navijačkim pristupom gubi potrebna doza realnosti i objektivnosti novinarskog posla. 'Novinari u dresovima' ruše osnove postulate profesije, također će istaknuti mnogi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

?taken-by=mirta.surjak1

Tekst se nastavlja ispod oglasa

?taken-by=mirta.surjak1

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako bilo, sladunjava Mirtina poruka sigurno će oduševiti mnoge. Što Vi mislite?

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo