HRVATSKA 'CRNA LISTA'! Liječnik Vatrenih otkrio veliku istinu o Ivanu Rakitiću: / 'Pokušao je sve, ali...'

Image
Foto: AFP, FRANCISCO LEONG

Dva dana prije okršaja Hrvatske i Kosova u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo (četvrtak 20.45), nacionalna nogometna A selekcija našla se u teškoj situaciji.

4.10.2016.
17:36
AFP, FRANCISCO LEONG
VOYO logo

Nakon što su za Kosovo u četvrtak u Skadru i za Finsku u nedjelju otpali Luka Modrić, Ivan Rakitić i Dejan Lovren, u utorak je tabor Vatrenih i sve navijače Hrvatske šokirala vijest kako izbornik Ante Čačić zbog infrakcije fibule, odnosno napuknuće lisne kosti, ne može računati niti na vrlo važnog aduta, Marka Pjacu.

NOVI ŠOK ZA HRVATSKU: Čačić nakon Modrića, Lovrena i Rakitića ostao bez još jednog ključnog igrača – Pjace!

Vatreni u šoku

"Zatečeni smo svime što se dogodilo, sve se dogodilo u posljednjih dva dana. Što je, tu je. Želim igračima da se što prije oporave. Nadam se da ta pauza neće na njima ostaviti traga", kazao je za HNTV izbornik Hrvatske Ante Čačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Ante Čačić

Svi se sad pitaju kako nadomjestiti takav skup kvalitetnih i bitnih igrača za hrvatsku reprezentaciju. Posebno se tu misli na kapetana Luku Modrića, ali i na ostale reprezentativce koji su se našli na listi ozlijeđenih igrača na koje Čačić ne može računati.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

DRIL NA HITREC - KACIJANU: Samo je Kosovo Hrvatskoj u mislima

Zavidan roster

"Hrvatska ima zavidan roster kvalitetnih igrača, upravo i na tim pozicijama u središnjici terena. Vjerujem da hoćemo. Naravno da Lukino prisustvo ima posebnu težinu. Moramo vjerovati igračima koje ovoga trenutka imamo te sam siguran kako će dati sve od sebe da nadoknade izostanak ozlijeđenih igrača, pa tako i ova dva u središnjici (Modrić i Rakitić). Ako se sjećate, ja sam na Euru uoči Španjolske kazao kako ćete vidjeti Hrvatsku koja dolazi. Neki igrači su skrenili pozornost na sebe i pokazali da se na njih može računati", ističe Čačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

KAKO ĆE IZGLEDATI HRVATSKA BEZ ČETIRI KLJUČNA IGRAČA: Je li ovo Čačićevih 11 za Kosovo i Finsku?

Dr. Zoran Bahtijarević je detaljno opisao stanje u reprezentaciji i otkrio kako Ivan Rakitić čak nije mogao niti hodati kod jučerašnjeg pokušaja zagrijavanja na treningu, a što se tiče Vedrana Ćorluke, još jednog važnog igrača koji je ozlijeđen, Bahtijarević je za njega optimističan.

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Bahtijarević sve izreferirao

"Luka Modrić je operiran, povratak se očekuje za četiri do šest tjedana. Operacija je prošla dobro i naš doktor prof. Nemec je stalno u kontaktu s Realovim liječničkim timom. Dejan Lovren je dobio jedan udarac vrlo neugodni u leđa, otežano se kreće, malo je vjerojatno da bi mogao nastupiti, a danas će biti napravljena i magnetna rezonanca u Engleskoj pa ćemo biti pametniji. Ali također nije vjerojatno da će nastupiti. Što se tiče Ivana Rakitića, riječ je o problemu koji on osjeća već duže vrijeme. Jučer je pokušao trenirati, pokušao se zagrijati, međutim, nije mogao niti hodati zbog jedne jače upale aholive tetive. Također u dogovoru s njegovim liječničkim timom procijena je da ga se poštedi, da ne bi došlo do jače i teže ozljede. Na kraju Vedran Ćorluka, koji već dulje vrijeme ima problem s aduktorom, nakon zadnje utakmice je ta bol bila značajno jača. Ali za njega sam optimističan", objasnio je dr. Bahtijarević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo