ZVONE TELEFONI NA OTOKU: / Florentino Perez želi besplatnog kapitalca kao zamjenu za Luku Modrića

Image
Foto: Screenshot

Perez se sprema za dovođenje besplatnog kapitalca

1.11.2018.
17:59
Screenshot
VOYO logo

Real Madrid je navodno spreman na transfer Arsenalovog veznjaka Aaron Ramseya u njihove redove jer će Velšanin na kraju sezone napustiti klub kao slobodan igrač. Arsenal je jučer i službeno objavio da Ramseyju neće biti ponuđeno produljenje suradnje.

To je bilo dovoljno da dođe do spekulacija oko toga gdje bi mogao završiti i koja bi mogla biti njegova sljedeća destinacija. Iako su uglavnom klubovi iz Premier lige povezani s internacionalcem Walesa, Team Talk tvrdi da je Real Madrid također opcija, jer bi na ljeto mogli izgubiti Luku Modrića i Tonija Kroosa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zamjena za vremešne veznjake

Ova vijest dolazi, međutim, kao iznenađenje, budući da Ramsey nije igrač ni blizu kalibra navedenog dvojca, a nije im sličan ni u smislu stila igre. Ipak, 27-godišnjak je već dugi niz godina bio vrhunski igrač za Topnike i mogao bi igrati vrlo dobro u manje fizički konkurentnom okruženju La Lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

TeamTalk također primjećuje da je Ramseyov kolega iz Walesa, Gareth Bale zamoljen za pomoć u potpisivanju njegovog kolege iz reprezentacije pa možda ta veza bude dobro funkcionirala za Madrid. Treba naglasiti i to da je sam igrač već odbio ponudu Tottenhama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo