ZNATE LI KOLIKO KOŠTA 11. MJESTO LJESTVICE? / Navijači Milana s razlogom plaču, više je potrošio samo PSG

Image
Foto: AFP

Milan je u osnaživanje igračkog kadra uložio 1,5 milijardi kuna

17.1.2018.
17:18
AFP
VOYO logo

Pet najjačih europskih nogometnih liga potrošilo je 80 posto ukupnog iznosa koji je u ljetnim mjesecima prošle godine uložen u transfere čiji je pak ukupan iznos postavio rekordno visoku brojku – 5,6 milijardi eura (oko 41,6 milijardi kuna).

Najviše su novca 'zavrtjeli' engleski klubovi, 1,7 milijardi eura (12,6 milijardi kuna), a pojedinačno gledano iskaknuo se Paris Saint-Germain čiji je promet iznosio 418 milijuna eura (3,1 milijardu kuna) od čega se 353 milijuna eura (oko 2,6 milijardi kuna) odnosi na kupovinu igrača. Momčad to vraća prvim mjestom ljestvice u nacionalnom prvenstvu, a plasirali su se i u osminu finala Lige prvaka te su i dalje 'živi' u tamošnjem Kupu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo, drugo mjesto u ulaganju u momčad drži Milan koji je u ljetnim mjesecima prošle godine u momčad uložio 203 milijuna eura (oko 1,5 milijardi kuna) za dovođenje igrača među kojima su Leonardo Bonucci, Lucas Biglia, Nikola Kalinić... Što ulog njima znači? Trenutačno jedanaesto mjesto u poretku klubova u talijanskom prvenstvu uz gigantska 23 boda zaostatka za vodećim Napolijem nakon dvadeset odigranih kola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo