ZLATAN IBRAHIMOVIĆ O CRISTIANU RONALDU: / 'To što on priča je čisto s*anje'

Image
Foto: AFP

Juventus ove sezone hvata osmi uzastopni naslov u Seriji A

14.1.2019.
23:41
AFP
VOYO logo

To što je Cristiano Ronaldo napustio Real Madrid prošlog ljeta i otisnuo se u redove Juventusa, pritom svoj potez opisao i kao želju za novim izazovom, na volej je nedavno dočekao švedski napadač Los Angeles Galaxyja Zlatan Ibrahimović.

Sjajni strijelac niza klubova među kojima i Milana, Intera, Juventusa, Manchester Uniteda, Barcelone i Paris Saint-Germaina osvrnuo se na tu Ronaldovu izjavu, kao i onu da bi i Lionel Messi trebao promijeniti sredinu i time dokazati da je jedan od najboljih svih vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ronaldov 'izazov'

"Volio bih da i on dođe u Italiju jednoga dana. Ja sam igrao u Engleskoj, Španjolskoj, Italiji, Portugalu i za nacionalnu momčad. Za mene je život izazov. Nadam se da će i on, kao što sam ja, prihvatiti izazov, ali poštujem i to ako je sretan ondje gdje jest", kazao je Ronaldo o Barceloninom napadaču.

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Zlatan Ibrahimovic of Los Angeles Galaxy smiles after scoring against the Chicago Fire during the first half of a MLS soccer match on April 14, 2018 at the Toyota Park in Bridgeview, Illinois. / AFP PHOTO / Kamil Krzaczynski

Zlatan Ibrahimović, poznat koliko po svojim pogocima toliko i po tome što se ne libi reći ono što misli, ima poruku za Ronalda, a prenosi ju express.co.uk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ibrin odgovor

"Cristiano priča o novim izazovima, on izazovom naziva prelazak u klub za kojeg je uobičajena stvar osvajanje talijanskog prvenstva. Zašto nije prije nekoliko godina odlučio preći u drugoligaški klub? Izazov je postati prvak sa takvim drugorazrednim prvakom, njega voditi do najviše razine. Ovo je s*anje, prelazak u Juventus nije nikakav izazov."

Juventus ove sezone hvata osmi uzastopni naslov u Seriji A.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo