ZIDANE STAVIO MODRIĆA I REAL PRED TEŽAK ZADATAK: / Luka i ostatak momčadi u (ne)mogućoj misiji

Image

Primjer za ono što Zidane od svojih igrača želi pokazan je u sezoni 2015/16

16.3.2019.
15:08
VOYO logo

Novi/stari trener nogometne momčadi Real Madrida Zinedine Zidane postavio je pred svoje igrače prilično težak zadatak – od njih zahtijeva da pobjede u baš svakoj od jedanaest preostalih utakmica u španjolskom prvenstvu.

Zidane je u ponedjeljak preuzeo klupu od Santiaga Solarija nakon što je momčad ispala iz Lige prvaka, Kupa kralja i u trenucima kada zaostaje 12 bodova u odnosu na vodeću Barcelonu. I dok su dva trofeja već prošla kroz prste tog madridskog tima, Zidane nije spreman odreći se borbe za naslov u La Ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pokušat izvući maksimum

Atmosfera u momčadi sada je ponovno na zadovoljavajućoj razini, a Zidane spreman za izazove:

"Ne kažem da ćemo osvojiti španjolsko prvenstvo, ali pokušat ćemo slaviti u preostalih jedanaest utakmica. Potom ćemo vidjeti što ćemo."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već (skoro) viđeno

Primjer za ono što Zidane od svojih igrača želi pokazan je u sezoni 2015/16, njegovoj prvoj za kormilom kluba. U 27. kolu tadašnjeg izdanja La Lige Real je imao -12 u odnosu na Barcelonu koja je u konačnici slavila naslov prvaka s bodom prednosti pred njima.

Marca koja i odnosi vijest navodi da je realniji cilj ipak drugo mjesto na kojem se trenutačno nalazi gradski rival Atletico s pet bodova viška u odnosu na Real.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo