WERDER HRABRO PAO PROTIV BAYERNA: / Dobra utakmica sastava iz Bremena nedostatna za bod

Image
Foto: AFP

Bayern je slavio u utakmici sa šest golova

21.1.2018.
17:44
AFP
VOYO logo

U 19. kolu Bundeslige vodeći Bayern je u nedjelju na domaćem terenu protiv Werdera slavio sa 4-2, a po dva gola zabili su Robert Lewandowski i Thomas Mueller.

Werder, koji se bori za opstanak, pružio je hrabru partiju na Allianz Areni. Gosti su poveli u 25. minuti pogotkom Jeromea Gondorfa. Bayern je uspio poravnati do poluvremena, a strijelac je u 41. minuti bio Thomas Mueller. Bavarci očekivano stižu u vodstvo u 63. minuti golom Lewandowskog, ali to nije pokololebalo igrače Werdera, koji su uspjeli izjednačiti na 2-2 u 74. minuti. Nakon kornera kojeg je izveo Max Kruse loptu je u vlastitu mrežu poslao stoper Bayerna Niklas Suele. Nadu Werdera u pozitivan ishod slomili su Lewandowski i Mueller, koji su pogocima u 76. i 84. minuti donijeli pobjedu Bayernu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dan ranije RB Leipzig je izgubio na gostovanju u Freiburgu sa 1-2, dok je Eintracht iz Frankfurta, kojega vodi bivši hrvatski izbornik Niko Kovač, ostvario vrijednu 3-1 pobjedu na gostovanju kod Wolfsburga. Večeras Pjacin Schalke dočekuje Hannover.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo