KRAMARIĆ PONOVNO ZABIO ZA HOFFENHEIM: / Pogledajte pogodak kojim je došao na prag velikog rekorda

Image

Zlatka Dalića pred utakmice s Azerbajdžanom i Mađarskom mogu brinuti slatke brige

16.3.2019.
17:57
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić nastavlja sa sjajnim igrama u dresu Hoffenheima. U susretu 26. kola njemačkog prvenstva Kramarić je postigao jedini pogodak za svoj sastav u gostujućem remiju kod Stuttgarta 1-1.

Gosti su poveli u 43. minuti nakon što je Ishak Belfodil ušao u kazneni prostor i asistirao Kramariću za njegov već 18. gol ove sezone u svim natjecanjima, pri čemu 13. u Bundesligi. Hrvatskom napadaču je to bio 46. pogodak u dresu Hoffenheima u elitnom razredu njemačkog nogometa čime se na klupskoj ljestvici strijelaca izjednačio sa Sejadom Salihovićem koji je u Bundesligi također, zabio 46 golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, računajući sva natjecanja Salihović je najbolji klupski strijelac sa 67 golova, dok su Kramarić i Vedad Ibišević zabili po 54 gola. Četvrti je Robertio Firminho koji je postigao 49 golova. Domaćin je uspio izjednačiti u 66. minuti preko Stevena Zubera. Borna Sosa nije nastupio za domaći sastav.

https://cdnja.r.worldssl.net/mp4/2z/2Zya.mp4

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Schalke ponovno pao

RB Leipzig je u Gelsenkirchenu pobijedio Schalke sa 1-0 osvojivši važne bodove u borbi za Ligu prvaka. Pitanje pobjednika riješio je Timo Werner u 14. minuti. Wolfsburg je pobijedio Fortunu Dusseldorf sa 4-2 nakon što su gosti poveli 1-0 golom Kaana Ayhana u 30. minuti.

Samo četiri minute kasnije izjednačio je Admir Mehmedi, a potom su 'vukovi' u razmaku od 54. do 59. zabili tri gola za veliki preokret. Strijelci su bili Wout Weghorst (54, 59) i Robin Knoche (57). Do kraja utakmice Weghorst je postigao još jedan gol (88), a za Fortunu je drugi gol zabio Benito Raman u 65. minuti. Josip Brekalo je igrao do 68. minute za Wolfsburg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Preokret je napravio i Augsburg koji je na poluvremenu gubio od Hannovera, a potom u nastavku okrenuo rezultat s tri gola za konačnih 3-1. Strijelci za domaći sastav bili su Sergio Cordova (65), Jonathan Schmid (78) i Andre Hahn (86), dok je pogodak za goste zabio Hendrik Weydandt u 9. minuti. Josip Elez nije nastupio za goste.

Večeras je na rasporedu utakmica Hertha - Borussia Dortmund, dok su preostale utakmice u nedjelju, a sastaju se Bayer Leverkusen - Werder, Eintracht - Nurnberg, te Bayern - Mainz. Na ljestvici vode Bayern i Borussija Dortmund sa po 57 bodova, dok je Leipzig treći sa 49 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo