VALVERDE OTKRIO DOSAD NEPOZNAT DETALJ O MESSIJU: / Evo zašto ne dira loptu u prvih par minuta utakmice

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Jedan od najboljih nogometaša svih vremena ima svoju rutinom kojom nastoji nadmudriti protivnika

2.3.2019.
9:10
AFP
VOYO logo

Nogometaši Barcelone večeras igraju veliki derbi protiv Real Madrida na Santiago Bernabeu u okviru 26. kola španjolske La Lige. Barcelona je u srijedu na istom stadionu pobijedila Real sa 3:0 i plasirala se u finale Kupa Kralja i sigurno je da katalonski klub i večeras s tri boda želi napustiti stadion ljutog rivala.

Naravno, najviše se očekuje od Lionela Messija koji jednostavno voli igrati utakmice protiv Reala i to posebno na Bernabeu. Trener Barcelone, Ernesto Valverde, na fantastičan način je svima objasnio zbog čega Messija jednostavno ne vidimo u kontaktu s loptom u prvih nekoliko minuta utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pokazuje genijalnost

Argentinac i na taj način pokazuje svoju genijalnost, ali i da je sigurno jedan od najboljih, ako ne i najbolji igrač svih vremena.

"Shvatio sam kad sam tek došao da u prvih nekoliko minuta Messi uopće nema kontakt s loptom i ne nudi se suigračima. Naravno, ne događa se to uvijek jer ponekad lopta jednostavno dođe do njega, ali u većini utakmica je tako. Fascinantno mi je da on te minute samo hoda oko defanzivaca protivničke ekipe i snima kako su postavljeni i traži im slabosti. On iskoristi najmanju grešku jer dobro zna kako protivnici stoje na terenu i koje su im slabosti. To je meni baš nevjerojatno", rekao je Valverde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo