UNITED TRESE PROBLEM KAKAV NOGOMETNI SVIJET JOŠ NIJE VIDIO: / Ni sam Solskjaer ne zna što se događa

Image
Foto: AFP

Njegovo imenovanje za privremenog trenera se ispostavilo kao odličan potez

6.3.2019.
13:48
AFP
VOYO logo

Norvežanin Ole Gunnar Solskjaer preporodio je Manchester United. Legendarni igrač Crvenih vragova preuzeo je klub krajem 2018. godine nakon što je otkaz dobio Jose Mourinho, a njegovo imenovanje za privremenog trenera se ispostavilo kao odličan potez.

Međutim, 46-godišnji Solskjaer je klubu s Old Trafforda samo posuđen od ekipe Moldea do kraja sezone, a u Norveškoj ga očekuju u klubu nakon što završi sezona u Engleskoj. Solskjaer je spreman da vratiti se.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako bi vjerojatno želio duže ostati na klupi Uniteda, što mnogi navijači i igrači priželjkuju, obaveze ga vežu za Molde, ali ni on nije siguran što se sve događa oko njega.

"Ne znam kako to sve funkcionira. Mislim da mi je ugovor sa Moldeom istekao i da sada samo imam ugovor sa Manchester United. Vjerujem da mi treba novi ugovor u Moldeu", rekao je Solskjaer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obaveze ga vežu za Molde

Ipak, izvršni direktor norveškog kluba Oystein Neerland tvrdi da Solskjaer ima ugovor sa Moldeom do kraja 2021. godine.

"Prije Božića smo potpisali novi trogodišnji ugovor koji vrijedi do kraja 2021. godine. Nakon što se završi njegov privremeni rad u Manchester Unitedu, koji traje do ljeta, očekujemo ga u Moldeu", rekao je on.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svakako treba očekivati da će i rukovodstvo Uniteda reagirati. Solskjaer se pokazao kao fantastično menadžersko rješenje i dobar dio javnosti bi ga rado vidio na klupi Crvenih vragova i u sljedećoj sezoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo