UNITED PONUDIO 60 MILIJUNA EURA ZA ZVIJEZDU JUVENTUSA: / Bianconeri glatko odbili, oni žele nešto drugo

Image
Foto: AFP

Nakon što su promijenili trenera, promjene spremaju i u svlačionici

27.12.2018.
8:07
AFP
VOYO logo

Prema pisanju talijanskih medija, Manchester United poslao je 54 milijuna funti tešku ponudu za Juventusovog krilnog napadača Douglasa Costu. Brazilac je još ovog ljeta bio na meti Crvenih vragova, ali Jose Mourinho je inzistirao da klub radije kupi stopera.

Ipak, odlaskom Mourinha otvorio se prostor za potencijalni dogovor, a Rai Sport tvrdi da je poslana ponuda od oko 60 milijuna eura. Ole Gunnar Solskjaer zaposlen je kao čovjek koji bi trebao odraditi 6 mjeseci na čelu kluba i usprkos tome što neće dobiti novac za transfera, uprava kluba konzultirala ga je oko transfera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Juventusu nije sila prodavati

Costa se još nije upisao u strijelce ove sezone za Staru Damu, ali Juventus je svejedno odmah odbio ponudu koja je stigla s Otoka. Što se njih tiče Brazilac može klub napustiti samo za 70 milijuna eura, a oni imaju vremena čekati takvu ponudu.

Juventus je zainteresiran za dovođenje Paula Pogbe, ali čini se da je Francuz prestao biti nezadovoljan nakon što je Mourinho otpušten pa je vrlo neizgledno da će napuštati klub. Klub će konzultirati Solskjaera oko transfera, ali svi igrači bit će dovođeni tako da udovolje onome tko će od ljeta preuzeti klupu Uniteda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo