UMIROVIO SE LEGENDARNI TALIJANSKI NAPADAČ: / Evo što je zajedničko njemu i Michaelu Jordanu

Image
Foto: AFP

Veliki Talijan objesio je kopačke o klin

13.10.2018.
18:39
AFP
VOYO logo

Bivši talijanski nogometni reprezentativac Antonio Cassano (36) okončao je nogometnu karijeru i to treći put. Bivši napadač Real Madrida, Milana, Intera i Rome nikako se ne može odlučiti hoće li nastaviti karijeru kao nogometaš ili će potražiti neki drugi posao.

Cassano je prije nekoliko dana objavio kako će ove sezone igrati za trećeligaša Virtus Entelli, no u subotu je poručio kako ipak prekida karijeru. Ovoga puta misli ozbiljno. Inače, zanimljivo je da on i Michael Jordan među malo sportaša koji su u mirovinu išli čak tri puta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Došao je trenutak kada shvatiš da je vrijeme za oproštaj. Ovoga tjedna sam shvatio kako više nemam volje svaki dan trenirati, a bez treninga nema rezultata," kazao je Cassano dodavši: "Okrećem se novim izazovima."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Treće umirovljenje

Cassano se prvi put umirovio u lipnju prošle godine. Međutim, tjedan dana nakon ove objave potpisao je ugovor za Veronu. U klubu je izdržao mjesec dana objavivši koncem srpnja novi odlazak u mirovinu. U siječnju ove godine je najavio kako bi se mogao vratiti nogometu, u kolovozu je to potvrdio, a početkom listopada se dogovorio s Virtusom.

Sedam dana kasnije napustio je klub iz Chiavarija, grada u Liguriji. Tijekom karijere igrao je za Bari, Romu, Real Madrid, Sampdoriju, Milan, Inter, Parmu i Veronu. U dresu talijanske vrste sakupio je 39 nastupa postigavši 10 golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo