UGLEDNI MENADŽER O TRANSFERU OLMA U MILAN: / 'On im treba, cijena koju Dinamo traži je realna'

Image
Foto: PIXSELL, Grgur Zucko
Image
Foto: PIXSELL, Grgur Zucko

Cijene u nogometu nisu realne pa Dinamo ima pravo tražiti 25 milijuna eura za Olma

27.12.2018.
8:33
PIXSELL, Grgur Zucko
VOYO logo

Dani Olmo došao je u Dinamo prije pet godina, kada je odlučio napustiti Barcelonu i doći u Hrvatsku. U međuvremenu je postao najbolji igrač, ne samo Modrih, nego čitave lige. Nije tajna da je Olmo na meti mnogih europskih velikana, a spominjalo se da ga želi i njegov dječački klub – Barcelona. Ipak, najozbiljnije je zagrizao Milan.

Calciomercato tako piše kako je Milan spreman Dinamu ponuditi čak 20 milijuna eura u sječanjskom prijelaznom za Olma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Milan je pokazao interes, a Olmo bi bio pojačanje za Milan. Snašao bi se bez problema jer ima individualnu kvalitetu. To nedostaje Milanu u ofenzivnom dijelu", rekao je ugledni menadžer Marko Naletilić za 24 sata pa dodao:

"Cijena je realna! Zašto bismo se podcjenjivali? Neymar je stajao 220 milijuna eura. Je li to realno? Coutinho je plaćen 160 milijuna eura. Je li to realno?"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pratili ga dvije godine

Dani Olmo je počeo sa sedam godina u Espanyolu, a već s osam je bio u Barceloni. No malo je poznato kako je došao u Dinamo, a ispričao je Božo Slišković, menadžer koji je zastupao i Sammira.

"Pratili smo ga dvije godine. Potom smo razgovarali s ocem i predložili mu da dođe u Dinamo, gdje može brže napredovati do prve momčadi, što ga je privuklo", rekao je Božo Slišković pa odgovorio na pitanje bi li takav talent napredovao i u Barceloni:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Možda i bi, ali Olmov otac je vidio kako su brojni talenti u Barci prolazili ‘milijun’ provjera dok se nisu probili do prve momčadi. Mnogo njih je došlo najdalje do Barcelone B i iz nje se više nisu pomaknuli"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo