TOTTENHAM NAPOKON SELI NA NOVI STADION: / Nakon nekoliko odgoda taj dan je pred nama

Image
Foto: AFP

Tottenham je planirao preseljenje na svoj novi stadion početkom ove sezone

8.3.2019.
21:52
AFP
VOYO logo

Engleski nogometni prvoligaš Tottenham Hotspur objavio je kako će se dugoočekivano otvaranje njegova novog stadiona gotovo sigurno dogoditi početkom travnja.

Iz londonskog kluba su objavili kako ga od dobijanja sigurnosnog certifikata za novi stadion dijele još samo dva testna događaja. To će biti utakmica Tottenhamovih juniora protiv Southamptona koja će se igrati 24. ožujka za koju će kapacitet biti ograničen na 30,000 mjesta te utakmica Tottenhamovih legendi 30. ožujka za koju će se kapacitet stadiona povećati na 45,000 mjesta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oduševljenje u klubu

"Oduševljeni smo što možemo pozvati naše navijače na novi stadion kao i našu bivše i buduće igrače na travnjak za ovaj veliki događaj za naš klub. Molimo vas da dođete i vidite naš novi stadion i podijelite ove trenutke", objavio je predsjednik Tottenhama Daniel Levy.

Tottenham je planirao preseljenje na svoj novi stadion početkom ove sezone, no zbog kašnjenja s radovima njegovo je otvaranje nekoliko puta bilo odgođeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Početkom sljedećeg mjeseca

Ukoliko sve bude u redu, Tottenham bi svoju prvu natjecateljsku utakmicu na novom stadionu kapaciteta 62,000 mjesta trebao odigrati ili 3. travnja ili 6. travnja, a to ovisi o ishodu četvrtfinalnog susreta FA Kupa između Brighton and Hove Albiona i Millwalla. Naime, ako Brighton pobijedi, tada će Tottenham svoj novi stadion otvoriti protiv Crystal Palacea 3. travnja, dok će u slučaju pobjede Millwalla Tottenham službeno otvaranje imati protiv Brightona tri dana kasnije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo