TOPNICI IMAJU PLAN KOJIM ŽELE ZATRESTI PREMIER LIGU: / Rade na dovođenju dvije tinejdžerske senzacije

Image
Foto: AFP

Topnici ne odmaraju već spremno čekaju dovesti mlada pojačanja

13.10.2018.
21:56
AFP
VOYO logo

Arsenal na radaru ima dva ponajveća europska talenta na svojim pozicijama, Ismailu Sarra iz Rennesa i Kaia Havertza iz Bayer Leverkusena. Sven Mislinstat, čovjek odgovoran za transfere, razmišlja unaprijed i već ima u vidu nekoliko pojačanja za budućnost, a ova dva imena su u prednosti.

Za Sarra je od ranije zainteresirana i Barcelona, čini se potpuno izvjesnim da će on do sljedećeg ljeta napustiti Rennes. U deset nastupa ove sezone postigao je tri pogotka i to nije prošlo nezapaženo od strane velikana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mlad, a iskusan

S druge strane je Havertz koji već ima preko 50 nastupa za Bayer Leverkusen i nastup za reprezentaciju Njemačke, a tek mu je 19 godina. On je u jednako utakmica kao i Senegalac zabio četiri pogotka, koliko je zabio u cijeloj prošloj sezoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tri od ta četiri pogotka zabio je u Europa ligi i njima pomogao Leverkusenu da pobijedi Ludogorec i AEK Larnacu. Za Njemačku je debitirao u rujnu kada je u utakmici s Peruom zamijenio Tima Wernera.

Oba nogometaša mogla bi biti veliki zalog za budućnost, a poznato je i kako trener Arsenala Unai Emery voli raditi s mladim igračima pa se njihov transfer u Arsenal čini kao idealan potez za londonski klub koji želi povratak u vrh engleskog nogometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo