TALIJANSKI VELIKAN IZGUBIO JE KOLUMBIJCA PA SE OKRENUO DOMAĆEM IGRAČU: / Ipak, postoji jedan problem

Image
Foto: AFP

Nakon što je jedan otpao i izabrao drugi klub, oni su se odmah aktivirali da ga nadoknade

31.12.2018.
18:48
AFP
VOYO logo

Prema pisanju Gazette dello Sport, Milan je zainteresiran za napdača Svetaca, Manola Gabbiadinija. Ipak, problem kod ovog transfera predstavlje nevoljkost Southamptona da prihvate dogovor posudbe s opcijom otkupa.

Rossoneri žele poječati napadačke opcije u siječnju, a prvi izbor bio im je Luis Muriel iz Seville. Međutim, taj dogovor je propao jer je Kolumbijac odabrao transfer u Fiorentinu. Nakon toga, Milan se okrenuo Gabbiadiniju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Financijski problemi

Napadač engleske momčadi vrijedi oko 15 milijuna eura, ali premierligaška momčad ne bi imala problem s prodajom ni za 12 milijuna. Milanova financijska situacija je toliko loša da im je i to preskupo pa pokušavaju dogovoriti neku vrstu obročne otplate.

Jedina verzija kupnje s odgodom na koju bi Southampton pristao je ona u kojoj bi otkup napadača nakon posudbe bio obavezan, ali odredbe FFP-a ne dozvoljavaju Milanu da se već sada obeća kao platitelj tog iznosa. Budžet Milana uvelike će ovisiti o tome hoće li Rossoneri ući u Ligu prvaka, taj priljev novca uvelike bi im olakšao egzistenciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo