TALIJANSKI VELIKAN IMA NOVU VELIKU ŽELJU: / Mladu zvijezdu mogli bi oteti puno bogatijim klubovima

Image
Foto: AFP

Talijanski velikan nastavlja potragu za pojačanjima, ovog puta u Nizozemskoj

22.9.2018.
13:15
AFP
VOYO logo

Kako prenose talijanski mediji, Milan je zainteresiran za mladog krilnog napadača PSV-a, u pitanju je Steven Bergwijn. Dvadesetjednogodišnji Bergwijn je jedan od najboljih ofenzivnih igrača u nizozemskoj ligi, a u prošloj sezoni je sa svojih 8 golova i čak 11 asistencija bio jedan od najbitnijih igrača u šampionskoj sezoni PSV-a.

Pored Milana spominju se i mnogi drugi klubovi, od kojih su čak i Barcelona, Liverpool, Tottenham i još neki klubovi iz Premier lige. Mladi igrač ne krije da je veliki fan Barcelone, ali je svjestan da tamo ne bi imao puno prostora. Bergwijn se prije pet godina slikao s Messijem, tada je bio na pragu prvog tima PSV-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Opcija je i prodaja Susa

Milan ima dosta igrača na toj poziciji (Calhanoglu, Suso, Castillejo, Borini), ali talijanski mediji vjeruju da bi "Rossoneri" bili spremni prodati Susa kako bi doveli mladog Bergwijna. Gatusso je čak otvoreno govorio da Milan mora zadržati Susa kako bi ga u budućnosti prodao za ogroman novac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svjestan je legendarni igrač da će oni teško zadržati takvog igrača i očigledno već planiraju njegovog nasljednika. Zanimljivo je da je Bergwijn karijeru započeo u omladinskoj školi Ajaxa, ali da je 2011. prešao u PSV, naravno u početku je igrao za omladinske kategorije PSV-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo