TALIJANSKI MENADŽER IZNENADIO IZJAVOM O SVOM KLIJENTU: / "Ricardo Montolivo bitno je bolji od Jorginha"

Image
Foto: AFP/Screenshot

U Italiji se ni nakon završetka prijelaznog roka ne smiruju tenzije, a ovoga puta su se uzburkale oko reprezentacije

10.9.2018.
17:23
AFP/Screenshot
VOYO logo

Poznata je nogometna praksa prema kojoj menadžeri hvale svoje nogometaše, nekad i puno više nego što bi možda trebali, kako bi im podigli cijenu ili samo osigurali da se njihovo ime neko vrijeme provlači kroz medije.

Najnoviji takav pokušaj dolazi iz Italije gdje je Giovanni Branchini, menadžer Ricarda Montoliva, jednom izjavom potpuno zapalio talijansku javnost i indirektno doveo u pitanje stručnost Gennara Gattusa i Roberta Mancinija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Promovira svog klijenta

Naime, Branchini je ponudio svoje viđenje navodne dileme s kojom muku muči izbornik Italije, a to je bi li u veznom redu trebao igrati Jorginho, veznjak Chelseaja koji je na Otok ovog ljeta preselio iz Napolija ili njegov klijent koji sjedi na klupi u Milanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako zbilja u veznom redu mora igrati Jorginho onda bih rekao da je Montolivo, koji je skandalozno odgurnut u stranu, puno bolja opcija.", rekao je Branchini za Corriere dello Sport. Montolivu ugovor istječe sljedećeg ljeta, a čini se kako će do onda vrijeme provoditi na klupi jer nije u planovima Gennara Gattusa.

Nekada velika nada talijanskog nogometa, a danas 33-godišnji veznjak za Italiju nije nastupio još od svibnja 2017. godine kada je upisao nastup u utakmici protiv Izraela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo