TALIJANSKI MEDIJI MANDŽUKIĆA STAVILI NA STUP SRAMA: / Ovako žestoke kritike još nije morao trpjeti

Image
Foto: AFP, Miguel MEDINA

Mediji ga uzeli na zub nakon kobne pogreške i gubitka bodova

3.2.2019.
9:25
AFP, Miguel MEDINA
VOYO logo

Nogometaši Juventusa vodili su 2-0 i 3-1, ali nisu uspjeli pobijediti Parmu pred svojim navijačima u utakmici 22. kola talijanskog prvenstva, jer su gosti s dva pogotka Gervinha uspjeli izvući bod i odigrati 3-3. Krivac za posljednji pogodak Parme i gubitak dva boda bio je Mandžukić.

"Mandžukić 6 – Paradoksalno je da napadač pogriješi na svojoj polovici u posljednjim sekundama. Nakon odlično odigrane utakmice, sjajnog ubačaja za Ronalda i 3:1, naivni Mandžukić je u 93. minuti poklonio loptu Parmi za izjednačenje i time sve uništio. Upropastio je savršenu utakmicu", konstatira TuttoMercato.web.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Žrtvovao se za momčad

"Dobio je romantični pljesak navijača nakon povratka od ozljede. I ponovno je otvarao prostore za Ronalda, žrtvovao se za momčad... Ali u tim posljednjim sekundama nije bio lucidan i napravio je grešku iz koje je Parma stigla do 3:3.", dodaje isti medij.

"Mandžukić 5,5 – Njegov povratak na teren odmah je pokazao koliko je važan za Juve i Ronalda. I ne samo zbog asistencije za treći gol na utakmici. Međutim, pogreška za 3:3 pokvarila je utisak o njegovom nastupu protiv Parme", ocjenjuje Eurosport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo