OZBILJAN UDARAC ZA PSG I NJEGOVE BOGATE VLASNIKE: / Talijanski div 'oteo' im je igrača i najavio povratak Serie A

Image
Foto: AFP

Nova uprava talijanskog diva počela je dovoditi pojačanja

11.10.2018.
8:27
AFP
VOYO logo

AC Milan postigao je dogovor s Flamengom za transfer Lucasa Paquete težak 35 milijuna eura. Kako javlja ESPN Brazil, Rossoneri su za potpis talentiranog Brazilca pobijedili Paris Saint Germain. Obje strane ponudile su jednak iznos, ali je Leonardo, Milanov sportski direktor, na temelju dobrih odnosa s Brazilom uspio dogovoriti transfer.

Paqueta bi u siječnju trebao potpisati ugovor s Milanom, ako se ne dogodi neočekivano pa ne prođe liječničke preglede. Baš kao Milan i PSG, Barcelona je također pratila nastupe mladog igrača, ali nije uspjela doći do dogovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povratak u elitu

Mladi predstavnik Flamengove akademije seniorsku karijeru je započeo 2016. godine, a od onda je u 88 nastupa zabio 17 golova. Ove sezone on je prvi strijelac Flamenga s 9 pogodaka, a nedavno je i debitirao za reprezentaciju u prijateljskoj utakmici sa SAD-om.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milan, čije su dionice ozbiljno pale od 2007. godine kada su zadnji puta osvojili Ligu prvaka, nokaut fazu tog natjecanja nije vidio još od 2014. godine, a ove sezone se nadaju prekinuti taj niz pa je tako ovaj mladi Brazilac samo jedno u nizu brojnih pojačanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo