SUBAŠIĆ OBRANIO DVA PENALA, ALI TO NIJE BILO DOVOLJNO: / Guingamp izbacio Monaco iz Kupa

Image

Nastavlja se crni niz Kneževa zbog kojeg je posao izgubio Henry

29.1.2019.
23:41
VOYO logo

Nogometaši Monaca su nakon slabijeg izvođenja penala u Guingampu ostali bez plasmana u finale Liga kupa. Monacu u prvenstvu nikako ne ide, a nedavno je došlo do smjene na trenerskoj poziciji pa se umjesto Henryja vratio Jardim.

U prvenstvu je uslijedio novi poraz i nekadašnji prvak bori se ga opstanak, a večeras je stigao novi šamar i novo prizemljenje. U polufinalu je Monaco gostovao u Guingampu, a nakon velike penal-drame finale je izborio domaćin kojeg čeka okršaj sa boljim iz meča Strasbourg - Bordeaux, koji se igra sutra od 18:45 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Suba nije uspio

Monaco je večeras već u 14. minuti ostao s desetoricom na terenu jer je Vainqueur dobio direktan crveni karton, ali samo četiri minute kasnije Rony Lopes je strijelac za vodstvo gostiju. Deset minuta kasnije Golovin postiže gol za 2:0 no Guingamp u nastavku lako stiže do izjednačenja. Mendy je na samom otvaranju drugog dijela bio precizan za 2:1 da bi Thuram u 55. pogodio za 2:2.

Do kraja se rezultat nije mijenjao pa se pristupilo izvođenju penala. Nakon osam serija Guingamp je došao do pobjede. Henrichs, Glik i Diop su promašivali jedanaesterce za Kneževe, dok su Eboa i Thuram promašili u raspucavanju kod domaćih. Odlučujući penal realizovao je Coco. Guingamp je slavio zaslužujući vrataru Caillardu kojeg su baš zato uveli pred kraj utakmice, a koji je u duelu sa Subašićem izašao kao bolji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo