STOPER TOTTENHAMA USPOREDIO SUIGRAČA I MESSIJA PA NASMIJAO FANOVE: / Zbog ovakvih stvari volimo twitter

Image
Foto: AFP

Događanja na Twitteru zasjenila su događanja na terenu

10.11.2018.
23:14
AFP
VOYO logo

Nogometaši Tottenhama u subotu su u gostima svldali Crystal Palace sa 1-0, a jedini gol postigao je Juan Foyth u 66. minuti. Tom pobjedom Tottenham se nakratko izjednačio s Chelseajem i Liverpoolom na ligaškoj ljestvici, ali oni svoje susrete igraju tek sutra pa će se to vjerojatno još mijenjati.

Bez obzira na događanja na utakmici, najzabavniji dio večeri odigrao se nakon utakmice i to na društvenim mrežama. Naime, uvijek raspoloženi stoper Spursa Toby Alderweireld objavio je na svom twitter profilu fotografiju Foytha, a u opisu dodao kako Foyth sada u Premiershipu ima više zabijenih golova od Lea Messija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ta prilično blesava observacija nasmijala je njegove fanove i postala pravi hit na twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Druga pobjeda Newcastlea

U ostalim susretima, Newcastle, koji je u prošlom kolu napokon upisao prvu pobjedu ove sezone u Premier ligi, u 12. kolu opet je slavio, svladavši Bournemouth sa 2-1, a oba gola zabio je Salomon Rondon (7, 40).

Bjelokoščanin Sol Bamba u 90. minuti zabio je za pobjedu Cardiffa, koji je svladao Brighton & Hove Albion sa 2-1. Cardiffu je to također tek druga pobjeda u sezoni. Preostali susreti završili su remijima, Huddersfield - West Ham 1-1, Leicester - Burnley 0-0, te Southampton - Watford 1-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nedjelju se sastaju Liverpool - Fulham, Chelsea - Everton, Arsenal - Wolverhampton, a u derbiju kola Manchester City ugošćuje Manchester United.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo