SPEKTAKL U OSMINI FINALA FA KUPA: / Ždrijeb ih je spojio već u ovoj fazi, bit će to sjajna utakmica

Image
Foto: AFP

Nakon što su izbacili Arsenal pred njima je novi težak ispit

28.1.2019.
21:21
AFP
VOYO logo

Dvoboj Chelseaja i Manchester Uniteda najzanimljiviji je par osmine finala ovosezonskog izdanja najstarijeg nogometnog natjecanja na svijetu, engleskog FA Kupa, određeno je ždrijebom održanim u ponedjeljak.

FA Kup je ove sezone donio brojna iznenađenja, pa su već u ranoj fazi ispala tri od šest sastava koji se nalaze na vrhu Premier lige, vodeći Liverpool se oprostio već u 3. kolu porazom od Wolverhampton Wanderersa, trećeplasirani Tottenham Hotspur je u nedjelju izgubio od Crystal Palacea dok je peti Arsenal izgubio prije tri dana od Manchester Uniteda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Opet u London

Za sastav kojega od prošlog mjeseca vodi Ole Gunnar Solskjaer put ka trofeju i dalje je vrlo težak, nakon izbacivanja Arsenala "crveni vragovi" će morati ponovno u London, ovoga puta na noge branitelju naslova Chelseaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Chelsea i Manchester United zajedno imaju 20 osvojenih Kupova, United 12, a Chelsea osam, što je za dva više no što ima 19 preostalih klubova koji su još uvijek u konkurenciji zajedno.

City ima lakši posao

Treći favorit za osvajanje Kupa, Manchester City imat će značajnije lakši posao s obzirom da će igrati protiv boljeg iz susreta drugoligaša Middlesbrougha i četvrtoligaša Newport Countyja koji će morati odigrati još jedan dvoboj 4. kola s obzirom da su u prvoj utakmici remizirali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo, ove će godine do četvrtfinala stići najmanje dva niželigaša jer će se u osmini finala sastati trećeligaš Wimbledon i drugoligaš Millwall te drugoligaš Swansea City i pobjednik susreta između petoligaša Barneta i drugoligaša Brentforda.

Susreti osmine finala igrat će se između 15. i 18. veljače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FA kup, parovi osmine finala:

Bristol City - Shrewsbury Town/Wolverhampton Wanderers Wimbledon - Millwall Doncaster Rovers - Crystal Palace Middlesbrough/Newport County - Manchester City Chelsea - Manchester United Swansea City - Barnet/Brentford Portsmouth/Queens Park Rangers - Watford Brighton & Hove Albion/West Bromwich Albion - Derby County

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo