ŠPANJOLCI SLAVE LUKU MODRIĆA KAO NIKADA PRIJE: / Ovakve riječi nisu pisane ni o najboljima u povijesti

Image
Foto: AFP

Reakcije u Španjolskoj idu u smjeru novog niza hvalospjeva za hrvatskog veznjaka

20.1.2019.
16:46
AFP
VOYO logo

U derbiju 20. kola španjolskog nogometnog prvenstva Real Madrid je u subotu na Santiago Bernabeu protiv Seville slavio sa 2-0, a najbolji svjetski nogometaš Luka Modrić je drugo kolo zaredom bio strijelac za Real.

U sudačkoj nadoknadi (90+2) pobjedu Reala potvrdio je Modrić. On je presjekao jednu loptu, sjurio se u kazneni prostor i rutinski je poslao loptu u mrežu. Modrić je, po običaju, pružio vrlo dobru partiju, a u strijelce se mogao upisati i u 58. minuti, ali njegov pokušaj sa 12 metara iskosa obranio je vratar gostiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luis Alberto Diaz u svom tekstu za Marcu nahvalio je Luku Modrića, a posebnu počat odamu je poistovjetivši ga sa samim klubom. Kao prekretnicu u Realovoj sezoni označio je Modrićevu reakciju nakon poraza od Sociedada prije nekoliko tjedana.

Mogao se dobitnik Zlatne lopte izvlačiti na čisti jedanaesterac koji su suci propustili dosuditi za njegovu momčad nakon pada Viniciusa Juniora u kaznenom prostoru, ali i njemu je bilo potpuno jasno da je situacija toliko loša da jednostavno nema smisla bježati od realnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vođa na terenu i van njega

“Mnogi od nas nisu na svojoj najboljoj razini. Počeli smo jako loše, baš kao i protiv Villarreala. Ne mogu nam se ovakve stvari događati na početku svake utakmice”, rekao je Modrić u miks-zoni nakon susreta protiv Real Sociedada, jasno aludiravši na jedanaesterac kojim su gosti poveli već u 3. minuti, pa je dodao: “Moramo jasno reći, ovdje se ne radi o nedostatku sreće. Stvaramo puno prilika, ali lopta ne ulazi u mrežu. Postoji više razloga koji mogu objasniti zašto nam ne ide dobro.”

Nakon toga je odlučio pohvaliti kako je Modrić odigrao protiv Seville i pojasnio zašto je upravo hrvatski veznjak presudan kotačić Real Madrida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na kraju, dobitnik Zlatne lopte ponovno je počeo igrati onako kako smo od njega navikli. Real je igrao u ritmu koji je diktirala njegova desetka, bilo to s loptom ili bez nje. Sjajno se nosio s pritikom i svaki puta kad je njegova momčad izgubila loptu on je bio tu da ponovno pokrene stvari.", zaključuje Diaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo