ŠPANJOLCI SLAVE FENOMENALNOG RAKITIĆA: / 'Ovo se može vidjeti još samo u videoigrama'

Image

Velika pobjeda Barcelone nakon novog preokreta oduševila je španjolske novinare

10.3.2019.
9:31
VOYO logo

Barcelona je sinoć na Nou Campu slavila protiv Rayo Vallecana, koji je ipak prvi poveo na utakmici, a strijelac je bio De Thomas (24). No, Barca je ipak pogocima Piquea (38), Messija (51pen) i Suareza (82) uspjela preokrenuti i doći do pobjede. Ivan Rakitić je ušao u igru u 80. minuti umjesto Coutinha i odmah oduševio sjajnom asistencijom za Suareza.

Raketa je u 82. minuti, pri rezultatu 2:1, primio loptu ispred svog kaznenog prostora i tako započeo sjajnu akciju. Vukao je loptu do protivničke polovice da bi ju onda predao Suarezu, koji odmah odigrava na desno krilo za Dembelea. Francuz vraća u sredinu kaznenog prostora za Suareza, koji proigrava Rakitića, a ovaj nakon sprinta lomi Rayovog stopera i golmana pa nesebično poklanja pogodak Luisu Suarezu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Deset minuta bilo mu je dovoljno da ukrade pozornost

Najčitaniji španjolski dnevnik i jedan od najprodavanijih sportskih listova na svijetu, Marca, istaknuo je kako se ovakva akcija može vidjeti još samo u videoigrama, a išli su i toliko daleko da su ju nazvali umjetničkim djelom, a cijeli proces prije nje veličanstvenim primjerom kombinatorike.

"Ovo je primjer da Barcelona ima igrače vrhunske kvalitete i što oni mogu napraviti kada igraju brzo i od prve. Dupli pas Suareza i Rakitića, te način na koji je Hrvat poslužio suigrača da poentira u praznu mrežu, primjer je fantastično precizne kombinacije.", napisali su Španjolci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo