ŠPANJOLCI OTKRIVAJU ZABRINJAVAJUĆU INFORMACIJU: / Zidane počinje sumnjati u Modrića, Luka može otići!?

Image
Foto: AFP, GERARD JULIEN

Zidane počinje naslućivati da je Modrićev zenit prošao i da on neće moći u nadolazećoj sezoni ponoviti svoja najbolja izdanja

5.5.2019.
13:09
AFP, GERARD JULIEN
VOYO logo

'Zinedine Zidane nije zadovoljan izvedbama Luke Modrića i počinje sumnjati u njegovu budućnost u Real Madrid', tvrdnja je koju na svojim internetskim stranicama donosi španjolski sportski dnevnik As.

U objavljenom tekstu navodi se da je Zidane pokušao sam istaknutim starosjediocima kluba na lijep način riješiti probleme, dodaje se da se nakon sljedećeg lošeg rezultata vidjeti i njegovo ljutito lice, ali i da francuski stručnjak razmišlja kome na kraju sezone pokazati izlazna vrata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako želi - može ići?

'A jedan čovjek u kojeg je počeo sumnjati je Luka Modrić', navodi se uz objašnjenje da su izvedbe hrvatskog veznjaka od Zidaneova dolaska 'natjerale šefa da razmisli o njegovoj budućnosti u klubu'.

Dodaje se da Zidane počinje naslućivati da je Modrićev zenit prošao i da on neće moći u nadolazećoj sezoni ponoviti svoja najbolja izdanja. Tvrdi se i da je čelništvo kluba promijenilo razmišljanje te da mu neće stajati na putu stigne li kakva zanimljiva ponuda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo