SKAUTI ENGLESKOG VELIKANA GLEDALI SU KAKO MANDŽUKIĆ LOMI ROMU: / Hoće li ga odvesti već u siječnju?

Image
Foto: AFP

Unitedovi skauti nikad ne prestaju tragati za potencijalnim pojačanjima

23.12.2018.
10:24
AFP
VOYO logo

Juventus i Roma igrali su sinoć veliki derbi 17. kola Serie A, a na kraju je Stara dama slavila s minimalnih 1:0. Jedini gol na utakmici postigao je Mario Mandžukić u drugom poluvremenu što je i odlučilo meč. La Gazzetta dello Sport prenosi da je na tribinama Juventus Arene sinoć bio veliko broj skauta iz cijele Europe, a među njima je bio i onaj iz Manchester Uniteda.

Jasno je da je pred Crvenim vragovima veoma uzbudljiv zimski prelazni rok u kojem se očekuje nekoliko transfera. United već neko vrijeme traži pojačanje u obrani jer je jasno da je to najveći problem ove sezone za klub s Old Trafforda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Traže stopera, ali zanima ih i Mandžo

Kako prenose italijanski mediji sinoć su skauti Uniteda pratili Kostasa Manolasa i pokušat će ga dovesti već u siječnju. Ono što im ide u prilog je da Manolas u ugovoru još uvijek ima otkupnu klauzulu od 36 milijuna eura što je zaista "poklon".

U slučaju da Manolas pristane na ponudu Uniteda onda ga klub s Teatra snova može kupiti bez da pregovara s Romom, naravno ukoliko odluče aktivirati otkupnu klauzulu. Osim Manolasa, spekulira se da su skauti Uniteda gledali i bivšeg Vatrenog koji je dugo bio meta nedavno otpuštenog Josea Mourinha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Romelu Lukaku već neko vrijeme ima ozbiljnih problema s realizacijom i ako se ne pokaže da bi se pod Solskjaerom to moglo promijeniti nije isključeno da United pokuša dovesti Mandžukića. Ipak, problem će im sigurno predstavljati to što je Hrvat postao nezamjenjiv u prvoj postavi Stare dame, a nezamjenjivi igrači skupo koštaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo