SIR ALEX FERGUSON JOŠ JEDNOM DOKAZAO VELIČINU: / Ovakvim gestama pribjegavaju samo najveći

Image
Foto: AFP

Fulham je smijenio Ranierija kojeg će zamijeniti Scott Parker

2.3.2019.
14:24
AFP
VOYO logo

Claudio Ranieri prije nekoliko dana dobio je otkaz na klupi Fulhama, a umjesto njega trener će biti Scott Parker. Nekadašnji nogometaš Chelseaja dobio je neočekivanu priliku da se pokaže kao trener i to na klupi kluba iz Premiershipa.

Iz Fulhama su odlučili da će Parker biti privremeno rješenje, ali postoji mogućnost da zadrži posao ukoliko se Fulham izvuče iz očajne serije loših rezultata. Za nekadašnjeg reprezentativca Engleske ovo je prvi ozbiljniji trenerski posao, a do sada je radio samo kao pomoćnik. Parker je svjestan da je pred njim veliki izazov, ali je spreman iskoristiti ovu šansu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Javio mu se Sir Alex

Novi trener Fulhama priznao je za engleske medije da nije znao da ima toliko prijatelja jer mu telefon neprestano zvoni nakon što je izabran za trenera. Međutim, jedna poruka ga je posebno ostavila bez teksta.

"Nemam zaista mnogo prijatelja, ali telefon ne prestaje zvoniti. Dobio sam nekoliko sjajnih poruka, ali sam ostao bez riječi kada mi je poruku poslao Sir Alex Ferguson. To je nevjerojatno i sjajno s njegove strane da mi poželi sreću u prvom trenerskom poslu. Ovo je za mene inspiracija i dokaz da je on veliki gospodin", rekao je Parker.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo