ŠIME VRSALJKO POTPISAO ZA MILANSKI INTER: / Pridružio se hrvatskoj koloniji, zajedno kreću u borbu za Scudetto

Image
Foto: FC INTER

Završen je transfer srebrnog reprezentativca u jedan od najvećih talijanskih klubova

1.8.2018.
22:27
FC INTER
VOYO logo

Šime Vrsaljko potpisao je jednogodišnji ugovor s milanskim Interom, ranije danas priopćio je klub. Desnik bek Hrvatske danas je uspješno položio liječničke preglede podijeljene u dva dijela. Službena promocija hrvatskog reprezentativca u Interovim službenim prostorijama očekuje se sljedećih dana. Zadužit će dres s brojem dva.

Poznaje suigrače

"Vrlo sam sretan i ponosan što sam u velikom klub poput Intera. Imam iskustvo igranja u Italiji jer sam nastupao za Genou i Sassuolo. Mnogo sam razgovarao s Ivanom Perišićem i Marcelom Brozovićem. Htio sam se vratiti u Italiju u Interovu dresu. Spreman sam za avanturu s Interom", poručio je Šime Vrsaljko za Interovu klupsku televiziju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvo na posudbu

Prije nego dođe do otkupa ugovora, Inter će Atletico Madridu za jednogodišnju posudbu Šime Vrsaljka isplatiti šest i pol milijuna eura. Odluči li desnog beka trajno zadržati, talijanski klub na kraju tekuće sezone uplatit će španjolskom klubu dodatnih 17,5 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Velika plaća

Godišnja plaća Šime Vrsaljka, kako piše Calciomercato, iznosit će dva milijuna i osamsto tisuća eura. U prošlosti je Šime Vrsaljko nastupao za Dinamo i Lokomotivu, Genou i Sassuolo te Atletico Madrid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo