SEVILLINA PETARDA U JEDNOM POLUVREMENU: / Domaći navijači uživali u golijadi i slavlju svoje momčadi

Image
Foto: AFP

Sevilla se ovom pobjedom probila na treće mjesto sa 36 bodova

26.1.2019.
15:15
AFP
VOYO logo

Nogometaši Seville na svom su stadionu Sanchez Pizjuan pobijedili Levante s uvjerljivih 5-0 (0-0) u prvoj utakmici 21. kola španjolskog prvenstva, a svih pet golova postigli su u drugom poluvremenu.

Goste je načeo Francuz Ben Yedder golom u 48. minuti. U 60. minuti na 2-0 je povisio Portugalac Andre Silva, a u 71. minuti je za 3-0 strijelac bio Argentinac Franco Vazquez. Pablo Sarabia je u 80. minuti realizirao kazneni udarac za 4-0, a u 90. minuti je gostujući vratar Oier obranio udarac s bijele točke Quincyju Promesu, no Nizozemac je odbijenu loptu uspio poslati u mrežu za konačnih 5-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Deset bodova iza Barcelone

Sevilla se ovom pobjedom probila na treće mjesto sa 36 bodova, koliko ima i trećeplasirani Real Madrid, ali uz utakmicu manje. U vodstvu je Barcelona sa 46 bodova, a drugi je Atletico Madrid sa 41 bodom. Levante je ostao na desetom mjestu sa 26 bodova.

U subotu su na rasporedu još tri utakmice 21. kola, a sastaju se: Atletico Madrid - Getafe (16.15 sati), Leganes - Eibar (18.30) i Valencia - Villarreal (20.45).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo