OGLAS

SEVILLA ZBOG BARCELONE PRIJETI SKANDALOM U SUPERKUPU: / 'Ako to naprave, nećemo igrati!'

Image
Foto: AFP

Predstavnici Seville nisu zadovoljni postupcima Saveza i sada prijete neigranjem utakmice

12.8.2018.
10:11
AFP
VOYO logo

Večeras bi se od 22 sata u marokanskom Tangiersu trebala odigrati utakmica španjolskog Superkupa između Barcelone i Seville, ali pojavili su se problemi u odnosima dvaju klubova koji bi mogli utjecati čak i na odigravanje susreta.

Sevilla je zaprijetila neigranjem utakmice zbog toga što je Španjolski nogometni savez samo dan prije utakmice objavio kako neće biti restrikcija za igrače izvan Europske unije jer utakmica Superkupa nije profesionalna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prijete povlačenjem iz natjecanja

U Španjolskoj je inače momčadima dopušteno u kadru imati samo tri igrača bez EU putovnice, a Barcelona je u Maroko povela njih četvoricu - Arthura Vidala, Malcoma, Arthura i Marlona. Da stvar bude zanimljivija Barcelona je do jučer na listi putnika imala i petog igrača bez EU putovnice, no Philippe Coutinho dobio je portugalsko državljanstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi u Sevilli smo iznenađeni izjavom Španjolskog nogometnog saveza samo 24 sata prije početka utakmice. Prema njoj, može se prijaviti koliko god 'ne-EU' igrača se želi. A u zadnjem priopćenju vezanom za sezonu 2018./19. jasno stoji da je dopušteno imati samo tri igrača izvan EU. Bez iznimaka - poručili su iz Seville, prenosi Goal.

"Naš tim odvjetnika proučava slučaj, a bude li Barcelona u zapisnik stavila više od tri igrača izvan EU, postoji mogućnost da se povučemo iz natjecanja zbog nepropisnog sastava suparnika", dodaju iz Seville.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Cijena strasti
Brak na prvu
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Brak na prvu Australija
default_cta
Zlatni dečko
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Svemirci s gornjeg kata
Dosje Jarak
default_cta
Obiteljske tajne
Plaćenici
Mali princ
VOYO logo