SAINT ETIENNE POTPUNO RAZBIO CAEN: / Zabili im pet komada i gurnuli ih prema drugoj ligi

Image
Foto: AFP

Jedan od najvećih francuskih klubova upisao je veliku pobjedu

16.3.2019.
22:45
AFP
VOYO logo

U susretu 29. kola francuskog nogometnog prvenstva St Etienne je na gostovanju pobijedio Caen sa 5-0, dok su u dramatičnoj utakmici Nimes i Strasbourg odigrali 2-2. Junak u pobjedi St Etiennea bio francuski veznjak Romain Hamouma koji je u 4. minuti zabio za 1-0, a potom asistirao Robertu Beriču (20) i Arnaudu Nordinu (30) za vodstvo 3-0. Do kraja susreta među strijelce su se upisali i Lamine Ghezali (85) i Valentin Vada (90+1).

Zanimljivu utakmicu odigrali su Nimes i Strasbourg, a na koncu je završilo 2-2 nakon što u gosti do 66. minute vodili sa 2-0. Lebo Mothiba je u 9. minuti doveo Strasbourg u vodstvo, a na 2-0 je povisio Fofana u 53. minuti. Gosti su u 65. minuti zabili i treći pogodak, koji je video analizom poništen, a već minutu kasnije Nimes je smanji preko Hervea Lyboyja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Guingamp slavio nakon pogotka iz kaznenog udarca

Kada se već činilo kako će Strasbourg osvojiti tri boda, Lamine Kone je nakon ubačaja iz kornera neobjašnjivo igrao rukom skrivivši kazneni udarac kojeg je realizirao Teji Savanier za 2-2. Angers i Amiens su odigrali bez pogodaka, a Mateo Pavlović nije nastupio za domaći sastav

Guingamp je pobijedio Dijon sa 1-0 pogotkom Ludovica Blasa iz kaznenog udarca u 86. minuti. Na ljestvici vodi PSG (74) ispred Lillea (57), Lyona (50), Marseillea (47) i St Etiennea (46). Zadnja dva mjesta koja vode u niži rang natjecanja drže Dijon (21) i Caen (20).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo