RONALDOVA STRELICA U REALOVO SRCE: / Ikona španjolskog kluba jednom rečenicom uništila Madrid

Image
Foto: AFP

Cristiano Ronaldo je dres Real Madrida nosio od 2009. do 2018. godine

10.12.2018.
17:23
AFP
VOYO logo

Moglo se naslutiti da će Cristiano Ronaldo prelaskom iz Manchester Uniteda u Real Madrid ostaviti dubok trag u španjolskom klubu, no da će igrajući za njega od 2009. do 2018. godine nizati rekorde garantirati nije mogao nitko. Pa, ipak, prije no što će u ljeto ove godine napustiti Madrid i potpisati za Juventus, Ronaldo je stigao postati najbolji strijelac u povijesti Reala (451), najbolji strijelac kluba u španjolskom prvenstvu (311), najbolji strijelac kluba u Ligi prvaka (105)...

Na način na koji je oduševljavao navijače Reala Cristiano Ronaldo sada oduševljava one najjačeg talijanskog kluba čiji je član. U sedamnaest odigranih utakmica postigao je 11 pogodaka i upisao sedam asistencija, a nakon samo nekoliko mjeseci u Torinu spreman je ustvrditi i neke stvari koje će rastužiti Realove navijače, a svakako i odjeknuti u samom klubu sa Santiago Bernabeua.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji klub u kojem je igrao

Naime, portugalski napadač kluba čiji dres nosi i Mario Mandžukić spremno je ustvrdio da je Juventus najbolji klub u kojem je igrao, a potom se potrudio i sve pojasniti:

"Sretan sam. Grad je lijep, navijači su super, a Juventus je fantastičan klub, nevjerojatno organiziran. Igrači su skromni i rade iznimno naporno. Ovo je sasvim sigurno najbolja grupa igrača s kojom sam igrao. Juventus je kao obitelj. U Juventusu se osjećamo kao momčad, za razliku od drugih klubova, u kojima neki igrači misle da su bolji od ostalih."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ronaldo je s Real Madridom osvojio 15 trofeja među kojima četiri Lige prvaka, te dva španjolska prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo