RONALDO PROGOVORIO O MOGUĆEM DOLASKU NEYMARA U REAL: / Kakav bi samo napadački red madridski klub imao

Image
Foto: AFP

Neymar je prošle godine u rekordno visokom transferu stigao u PSG

2.5.2018.
12:18
AFP
VOYO logo

Ambasador Real Madrida i njihov proslavljeni napadač Ronaldo smatra da od dolaska njegova sunarodnjaka Neymara kao pojačanja sastava sa Santiago Bernabeua neće biti ništa. Barem ne ovog ljeta.

Neymar je redove Barcelone zamijenio onima Paris Saint-Germaina u ljeto prošle godine u transferu kakav nikad prije nije viđen. Pariški klub doveo je 26-godišnjaka plativši ga Kataloncima 222 milijuna eura. Statistički Neymar (28 golova, 19 asistencija u 30 utakmica) nije razočarao, a ozljeda ga je zakočila da pruži i više, no (očekivani) naslov u francuskom prvenstvu i propušteni iskorak u Ligi prvaka definitivno nije dovoljno ili barem ne u skladu sa nadanjima klupskog vrha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Teško izvediv posao

Spominje se već neko vrijeme ideja prema kojoj će Neymar u ljetnom prijelaznom roku stići u Real Madrid, klub koji ima dovoljno sredstava da si ga priušti, a i kojem je potrebno pomlađivanje kadra kvalitetnim rješenjima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekadašnji brazilski majstor Ronaldo smatra da rasplet nadolazećeg prijelaznog roka neće biti takav.

"Pristupio je PSG-u u transferu visokog iznosa, a njima novac nije potreban. Nisu prisiljeni na prodaju bez obzira na ponude i interes drugih klubova, bilo Real Madrida ili nekog drugog. Možda će za par godina taj posao biti izvediv, ali mislim da trenutačno nismo u toj poziciji. Ipak, on je mlad i pred njim je lijepa budućnost", kazao je Ronaldo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real Madrid je uzvrat protiv Bayerna odigrao u formaciji 4-3-1-2 sa Karimon Benzemom (30) i Cristianom Ronaldom (33). Neymarov dolazak kojeg Ronaldo odbacuje, vjerojatno bi uvjetovao odlazak jednog od njih...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo