REAL U VELIKIM PROBLEMIMA PRED NASTAVAK PRVENSTVA: / Više od pola obrane nije im na raspolaganju

Image

Pojavili su se novi problemi za Real nakon što se činilo da napokon izlaze iz krize i kreću pravim putem

28.1.2019.
8:30
VOYO logo

Real se s lakoćom obračunao s Espanyolom na uvijek neugodnom gostovanju, a svoj doprinos dao je i Luka Modrić koji je sjajno asistirao za pogodak Sergija Ramosa. Međutim, problemi su se pojavili ususret utakmici s Alavesom koja bi trebala biti odigrana sljedeći vikend.

Naime, pred Santiagom Solarijem je ozbiljna defanzivna slagalica jer bi se moglo dogoditi da u tu utakmicu uđe bez tri inače startna igrača u obrani. Sergio Ramos ozlijedio se nakon sudara sa Sergiom Garcijom u prvom poluvremenu, a zamijenio ga je Nacho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otpali zbog kartona

Preostaje za vidjeti koliko je ozbiljna ozljeda Realova kapetana, ali radi se o koljenu tako da nije isključeno da propusti utakmicu s Alavesom. Situaciju dodatna komplicira i činjenica da je Raphael Varane jučer zaradio crveni karton u drugom poluvremenu i zbog toga je suspendiran za susret.

Ne pomaže ni to što je zbog petog kumulativnog žutog kartona otpao Dani Carvajal, inače startni desni bek Kraljevskog kluba. Prije utakmice s Alavesom Kraljevi će se vratiti u Kataloniju za susret s Gironom na kojem će na raspolaganju imati Varanea i Carvajala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo