JE LI REAL OVIM POTEZOM POKAZAO DA SU MODRIĆU DANI ODBROJANI? / Ovo je čovjek kojeg žele kao njegovu zamjenu

Image
Foto: GABRIEL BOUYS / AFP

Čelnici Reala zanimaju se za usluge sjajnog veznjaka

9.3.2019.
9:40
GABRIEL BOUYS / AFP
VOYO logo

Prije nego što je Santiago Bernabeu šokiralo ispadanje od Ajaxa u Madridu su povukli prvi potez prema oživljavanju ekipe. Naime, stupili su u kontakt s imenjakom iz Betisa kako bi saznali što je potrebno da u svoje redove dovedu Giovanija Lo Celsa.

Odgovor je bio jasan, piše Marca. Betis je odlučio iskoristiti dogovor koji ima s PSG-om, a to je da otkupe 80% prava na igrača za 25 milijuna eura. Parižanima ostaje njihovih 20%, ali sigurno je da će požaliti što su dogovorili ovako nisku cijenu prije nego su Argentinca poslali u La Ligu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zamjena za Kroosa ili Modrića

Nakon toga, momčad iz Andaluzije stoji otvorena za razgovore, a spekulira se kako na prodaju pristali za iznos od oko 60 milijuna eura. Luka Modrić i Toni Kroos nalaze se u ozbiljnim igračkim godinama i Madriđanima treba osvježenje u veznoj liniji, a Lo Celso se čini kao idealan izbor za to da se jednog od dvojice senatora preseli na klupu.

Ipak, Real nije jedina zainteresirana stranka, javio se i Tottenham koji bi krenuo po Lo Celsa ukoliko bi se dogodilo da Christian Eriksen napusti sjeverni London, a situaciju prati i Manchester City pa je sigurno kako cijena za koju će igrač napustiti Betis neće biti uobičajena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo