REAL MODRIĆEVOG NASLJEDNIKA BIRA IZMEĐU TRI IMENA: / Listu predvodi Danac kojeg želi pola Europe

Image
Foto: AFP

Odlazak Hrvata mogao bi uzrokovati povećanu aktivnost na tržištu, a tu i Real ima što reći

8.8.2018.
10:35
AFP
VOYO logo

Sve je jasnije da je odlazak Luke Modrića iz Real Madrida postao opcija koja je itekako moguća pa su u Madridu počeli razmišljati o eventualnim zamjenama za hrvatskog veznjaka. Osim Luke, Galacticose bi mogao napustiti i Mateo Kovačić pa je dovođenje veznjaka postao imperativ.

Tri imena

Prema pisanju Marce, Florentino Perez ima spremnu listu od tri imena poredanu po prioritetima između kojih će izabrati nasljednika najboljeg igrača Svjetskog prvenstva. Kandidati su redom: Christian Eriksen, Thiago Alcantara i Sergej Milinković Savić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Težak pregovarač

"Veznjak Tottenhama navodi se kao idealan za tu ulogu, ali gotovo da nema vremena za tako kompleksnu operaciju. Do kraja prijelaznog roka nemoguće je započeti, a kamoli privesti kraju pregovore kada se zna da je s druge strane stola igrač kao Tottenhamov predsjednik Daniel Levy, od kojeg nema težeg pregovarača, što Real vrlo dobro zna nakon mučnih trakavica oko kupnje njegovih najvrjednijih ljudi; Modrića, Balea i Pochettina.", pišu iz Marce pa dodaju:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Usprkos svemu navedenom, Eriksen bi bio najbolje rješenje za ispuniti Modrićeve cipele. Njegova kvaliteta i osjećaj za igru to dokazuju. Činjenica je da igra nešto ofenzivnije od Modrića, ali u Realu su uvjereni da bi se mogao adaptirati u ulogu na centru.", zaključuje Marca.

Skupe opcije

Alcantara i Milinković Savić su zamjenske opcije, a za pretpostaviti da bi lakši posao trebao biti Thiago koji u Bayernu nema siguran status prvotimca i mogao bi odabrati Real, a bio bi i bitno jeftiniji od srpskog reprezentativca čiji transfer bi teško bio dogovoren ispod 100 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo