RAT MOURINHA I CASILLASA NEMA KRAJA: / Iker prozvao Portugalca, ovaj mu ekspresno odgovorio

Image
Foto: AFP

Ponovno se aktualizirao sukob dvojice bivših Realovaca

23.11.2018.
12:35
AFP
VOYO logo

Nekadašnji golman i trener Real Madrida Iker Casillas i Jose Mourinho nastavili su verbalni rat nakon nekoliko godina pauze. Podsjetimo, njih dvojica su se posvađala tijekom treće Mourinhove sezone u klubu i to nakon što je Mourinho tokom jedne utakmice na klupi odlučio da ostavi Casillasa, a šansu je na golu dao Antonio Adanu.

Mourinho je nakon meča rekao da je Adan bolji golman od Casillasa i tada je bilo jasno da ovaj dvojac više nikada neće moći surađivati. Verbalni rat su vodili mjesecima nakon toga, a nakon nekoliko godina pauze, očigledno je došlo vrijeme za novu prepirku. Ovog puta je sve počeo Iker koji je dao brutalno iskren intervju za Universo Valdano channel Vamos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mourinho prešao granicu

"Došao je natjecati se sa Barcelonom i donio je trenutke velike napetosti i tog Madridizma za kojeg sam govorio da mi nije drago što je 'izašao na površinu'. Postoji granica koju je prešao u odnosu sa mnom i preko koje ja nisam htio ići. U njegovoj trećoj sezoni stvari nisu išle dobro. Iako smo prije toga osvojili La Ligu, bilo je dosta ljudi čiji su međusobni odnosi bili narušeni", rekao je Iker i nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naš odnos nije bio dobar po njega, po mene, ni po klub. Mislim da bi se, ako bi se to dogodilo ponovo, suočio sa Mourinhom. U to vrijeme sam odlučio da budem tim i da na taj način poštujem vrijednosti Real Madrida".

Mourinho je uzvratio u intervjuu za portugalski list Record te je poručio da Casillas ne govori istinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo mi se čini kao intervju nekoga tko je blizu kraja karijere. Kada je rekao da mi se nikada nije suprostavljao, nije govorio istinu. Suprostavljao mi se i to je činio na način koji nitko ne zna bolje od njega, tajno...", rekao je Mourinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo