PROCURIO NOVI DIZAJN JUVENTUSOVIH DRESOVA: / Navijači negoduju zbog promjena, ne žele prekid tradicije

Image
Foto: AFP

Novi dresovi Torinskog kluba podijelili navijače

19.11.2018.
9:45
AFP
VOYO logo

Sezona u Serie A nije stigla ni do polovice, a u Juventusu već kuju planove za onu koja dolazi. U prvom planu su naravno potencijalna pojačanja koja će Massimiliano Allegri zahtijevati da bi ispunio cilj otkako je stigao u Torino, a to je da podigne toliko željeni trofej Lige prvaka.

Ne radi se samo na transferima, ljudi zaduženi za marketing, odnosno dizajn dresova, već su osmislili novi dizajn koji bi trebao biti korišten u sljedećoj sezoni. Jučer je u javnost procurila jedna varijanta i društvene mreže odmah su eksplodirale zbog toga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prekid tradicije

Problem je nastao oko toga što na dresovima nema tradicionalnih pruga, već je on podijeljen na dva dijela u crno-bijelom tonu, dok su rukavi druge boje u odnosu na stranu dresa. Osim toga na dresu su i zlatni motivi Juventusova grba i kompanije Adidas, kao i generalnog sponzora Jeepa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danas su u javnost procurile i druga i treća varijanta Juventusovih dresova za sljedeću sezonu i uzrokovale dodatne podjele kod navijača. Gostujući dres trebao bi biti pretežno bijele boje sa sivkastim prugama i crvenim donjim dijelom. Rezervni bi pak trebao bi biti morsko plave, odnosno tirkizne boje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo