PREPOROĐENI MILAN TRPA NA KRILIMA NOVOG ŠEVČENKA: / Četiri utakmice, šest golova i napad na Ligu prvaka

Image
Foto: AFP

Izgleda kao da se milanski div polako budi

16.2.2019.
22:40
AFP
VOYO logo

U derbiju 24. kola talijanske Serie A Milan je, kao gost, savladao Atalantu s 3:1. Rossoneri su na teškom gostovanju u susjednom Bergamu ostvarili jako važnu pobjedu u borbi za četvrto mjesto i konačan plasman u Ligu prvaka poslije toliko vremena.

Milan je predaleko od cilja, igra se još 13 mečeva, ali ova pobjeda nad Atalantom, koja je ove sezone lomila i Romu, Inter, Juventus... nekako ulijeva nadu i optimizam na San Siru. Posebno jer Milan još od Andrija Ševčenka nije imao napadača kakav je Krzysztof Piatek. Poljak koji je stigao iz Genoe zabio je večeras dva gola i odlučio pobjednika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uvjerljiva pobjeda

Atalanta je prva došla do vodstva i to u 33. minuti kada je Freuler na asistenciju Iličića i uz malo sreće savladao Donnarummu, kojem se lopta nekako provukla ispod ruku. U završnici prvog dijela Piatek zabija majstorski gol na ubačaj Rodrigueza.

U 55. minuti lijep gol postiže osporavani turski veznjak koji igra na poziciji lijevog krila Hakan Calhanoglu, da bi u 61. minuti Turčin ubacio iz kornera, a Piatek sjajno glavom pogađa za konačnih 3:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Piatek ima 17 golova u Seriji A, dva manje od vodećeg strijelca Cristiana Ronalda, a Milan je sada na bodo d trećeplasiranog Intera (43), dok je na plus četiri od Atalante, Rome i Lazija, s tim da rimski klubovi imaju utakmicu manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo