PREMIER LIGA NIKAD NE MIRUJE: / Bivša zvijezda Manchester Cityja na korak od potpisa za novog velikana

Image
Foto: AFP

Na Goodison Park mogao bi stići prekaljeni internacionalac

12.10.2018.
8:35
AFP
VOYO logo

U Evertonu sve ozbiljnije razmišljaju o pokušaju dovođenja Samira Nasrija, bivšeg igrača Arsenala i Manchester Cityja. Francuz će od sljedećeg tjedna opet imati dozvolu za treniranje s klubovima nako što mu je istekla zabrana koju je dobio zbog pada na doping testu.

Nasri je slobodan igrač nakon što je u siječnju napustio turski Antalyaspor, a poznato je i kako je Marco Silva jako zaiunteresiran za njegovo dovođenje. Momčad s Goodison parka ima problema s nedostatkom kreacije u veznoj liniji, a u Nasriju vide riješenje tog problema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dolazi kao spojka

Francuz je u Arsenalu proveo tri godine karijere, od 2008. do 2011. godine, a najuspješniji period karijere svakako mu je onaj u Manchester Cityju gdje se okitio s dvije ligaške i jednom titulom u Liga kupu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klub iz Liverpoola već neko vrijeme u momčadi ima Gylfija Sigurdssona, a ne tako davno dovedeni su Richarlison i Cenk Tosun kao dodatne ofenzivne snage. Sada je još preostalo samo pronalaženje nekoga tko će te dvije linije povezati, a čini se kako bi to mogao biti upravo Samir Nasri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo