PREMIER LIGA NIKAD NE MIRUJE: / Bivša zvijezda Manchester Cityja na korak od potpisa za novog velikana

Image
Foto: AFP

Na Goodison Park mogao bi stići prekaljeni internacionalac

12.10.2018.
8:35
AFP
VOYO logo

U Evertonu sve ozbiljnije razmišljaju o pokušaju dovođenja Samira Nasrija, bivšeg igrača Arsenala i Manchester Cityja. Francuz će od sljedećeg tjedna opet imati dozvolu za treniranje s klubovima nako što mu je istekla zabrana koju je dobio zbog pada na doping testu.

Nasri je slobodan igrač nakon što je u siječnju napustio turski Antalyaspor, a poznato je i kako je Marco Silva jako zaiunteresiran za njegovo dovođenje. Momčad s Goodison parka ima problema s nedostatkom kreacije u veznoj liniji, a u Nasriju vide riješenje tog problema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dolazi kao spojka

Francuz je u Arsenalu proveo tri godine karijere, od 2008. do 2011. godine, a najuspješniji period karijere svakako mu je onaj u Manchester Cityju gdje se okitio s dvije ligaške i jednom titulom u Liga kupu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klub iz Liverpoola već neko vrijeme u momčadi ima Gylfija Sigurdssona, a ne tako davno dovedeni su Richarlison i Cenk Tosun kao dodatne ofenzivne snage. Sada je još preostalo samo pronalaženje nekoga tko će te dvije linije povezati, a čini se kako bi to mogao biti upravo Samir Nasri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo