POGBA OTKRIO KAKVO MIŠLJENJE IMA O LUKI MODRIĆU: / Malo je reći da su mnogi ostali iznenađeni

Image
Foto: AFP

Preporođeni Pogba za NBC je progovorio o nogometnim uzorima

5.2.2019.
10:54
AFP
VOYO logo

Paul Pogba pretvorio se u najboljeg igrača Crvenih vragova otkako je Josea Mourinha na klupi Manchester Uniteda zamijenio Ole Gunnar Solskjaer. Od Norvežaninova dolaska Francuz je šest puta bio strijelac, a upisao je i pet asistencija, što znači da je sudjelovao u 11 od 20 golova kluba s Old Trafforda.

Tko zna gdje bi danas Pogba bio da nije bilo te promjene na klupi. Njegov brat Mathias za Telefoot je otkrio da bi Paul sigurno otišao s Old Trafforda da je Mourinho ostao menadžer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razmišljao je o odlasku, a sada je najbolji

''Je li Paul zbog Mourinha razmišljao o odlasku? Naravno da je. Nekoliko puta mu je to palo na pamet. Ali danas je tu gdje je. Bio je pod ugovorom pa je morao progutati frustracije i nastaviti raditi za mjesto u momčadi", rekao je za Telefoot Pogbin brat.

Nedavno je najpoznatiji brat Pogba dao intervju za NBC u kojem je istaknuo neke od svojih nogometnih uzora. Mnogi su ostali iznenađeni imenima koja je naveo, a kroz njih je objasnio i svoju nogometnu transformaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad sam bio mlađi igrao sam ofenzivnije te sam gledao Ronaldinha, Zidanea i Cristiana Ronalda. Danas više gledam De Bruynea, Modrića i Kroosa. Uvijek želim biti svoj i raditi stvari koje su radili Gerrard,Özil, Lampard", istaknuo je Francuz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo